fbpx

Over mij

Een ruim maandinkomen

Hoi! Ik ben Joke en ik ben de trotse fotograaf achter Precious People Fotografie. Als mensen mij vragen: “Op welke leeftijd wil je met pensioen?” dan is mijn antwoord: “NOOIT!” Ik hou van mijn werk en kan er al mijn tijd en aandacht in steken omdat ik een heel ruim maandinkomen verdien. Maar dat is niet altijd zo geweest…

Ik begon ooit mijn carrière als (radio- en televisie) journalist, maar schakelde al snel over naar communicatie en marketing. Toen ik begon met fotograferen vond ik dat reuze spannend. Zo spannend dat ik geen stappen durfde te zetten. Ik durfde geen abonnementen aan te schaffen, geen experts in te schakelen en niet te investeren in  materialen. Want wat als ik dat er niet uit kreeg…

 

Paar dagen per week 

Pas toen ik mijn bedrijf echt serieus begon te nemen en grote stappen begon te zetten in plaats van steeds maar bang te zijn, begonnen mijn klanten echt te komen. En inmiddels verdien ik met een paar dagen per week werken een ruim fulltime inkomen en heb ik mijn eigen fotostudio en werkruimte aan huis.  

Ik hou er van om mijn kennis over marketing en online zichtbaarheid te delen met andere fotografen die ook serieus zijn over hun bedrijf maar wel zelf willen werken aan hun onderneming. Ik help je om de stappen te zetten die nodig zijn voor echte groei, meer omzet en vooral veel meer plezier in je werk!

Ik durfde geen stappen te zetten

Mijn passie voor jou

Ik word er enorm blij van om met andere ondernemers te sparren. En dan het liefst met fotografen, want zij hebben dezelfde passie als ik. Ik heb bewondering voor ondernemers die hun bedrijf serieus nemen. Het niet als een hobby of bedrijfje zien maar echt gaan voor hun business. Die ondernemers wil ik graag helpen met mijn expertise. Want ik heb gezien dat je met mijn modules serieuze stappen zet voor een serieus bedrijf. 

Reviews van andere fotografen

"Sinds kort zit ik in de community van Joke op Facebook. Superfijne tips en Joke is vooral van het doorpakken, wat superfijn is. Niet "ja maar" maar gewoon doen en vooruit. Ze heeft een Quick scan van mijn Social Media kanalen gedaan. Superfijn als er een frisse blik naar je kanalen kijkt en gelijk met wat verbeterpunten aankomt. Ik ga ermee aan de slag ! Dank je wel Joke."
Marjolijn Maljaars
Maljaars Fotografie
"Super fijne coaching aan het volgen bij Joke. We hebben uitgebreid mijn porfolio besproken waarin mijn sterke en zwakke punten werden benoemd. Gekeken hoe ik mijn stijl nog sterker kan maken en verbeteren. Joke stimuleert en motiveert je om aan te pakken, door te durven en te doen. Nu al super blij met de stappen die ik heb gemaakt. Kortom echt een aanrader
Anita Besselsen
Anita Fotografie
"Onwijs bedankt voor je quickscan. Hier heb ik zeker veel aan gehad en ik ga uiteraard aan de slag met de tips die je me gegeven hebt. Het is altijd goed wanneer er iemand anders met een andere blik naar jouw werk kijkt. Daarnaast ben ik heel blij dat ik in de community zit omdat ik het fijn en leerzaam vindt om met andere fotografen te praten over hetgeen wat je het leukst vindt om te doen en om uiteindelijk nog groter te worden. Nogmaals bedankt!"
Milou Hans
Puuur Moment