Over mij

Ik durfde niet

Hoi! Ik ben Joke en ik ben de trotse fotograaf achter Precious People Fotografie. Als mensen mij vragen: “Op welke leeftijd wil je met pensioen?” dan is mijn antwoord: “NOOIT!” Ik hou van mijn werk en kan er al mijn tijd en aandacht in steken omdat ik een heel ruim maandinkomen verdien. Maar dat is niet altijd zo geweest…

Ik begon ooit mijn carrière als (radio- en televisie) journalist, maar schakelde al snel over naar communicatie en marketing. Toen ik begon met fotograferen vond ik dat reuze spannend. Zo spannend dat ik geen stappen durfde te zetten. Ik durfde geen abonnementen aan te schaffen, geen experts in te schakelen en niet te investeren in  materialen. Want wat als ik dat er niet uit kreeg… Daarom paste ik wel snelle marketingtrucjes toe, maar durfde ik niet te gaan voor een echte strategie vanuit verbinding.

 

Een ruim maandinkomen

Pas toen ik mijn bedrijf echt serieus begon te nemen en een duidelijke strategie ontwikkelde vanuit relatiemarketing begonnen de klanten te komen. En inmiddels verdien ik met een paar dagen per week werken een ruim fulltime inkomen en heb ik mijn eigen fotostudio en werkruimte aan huis.  

Ik hou er van om mijn kennis over marketing en online zichtbaarheid te delen met andere fotografen die ook serieus zijn over hun bedrijf maar wel zelf willen werken aan hun onderneming. Ik help je om vanuit relatie met je klant de stappen te zetten die nodig zijn voor echte groei, meer omzet en vooral veel meer plezier in je werk!

Ik durfde geen stappen te zetten

Mijn passie voor jou

Ik word er enorm blij van om met andere ondernemers te sparren. En dan het liefst met fotografen, want zij hebben dezelfde passie als ik. Ik heb bewondering voor ondernemers die hun bedrijf serieus nemen. Het niet als een hobby of bedrijfje zien maar echt gaan voor hun business en authentiek vanuit relatie business willen binnenhalen. Die ondernemers wil ik graag helpen met mijn expertise. Want ik heb gezien dat je met mijn modules serieuze stappen zet voor een serieus bedrijf.