Over mij

Ik durfde niet

Hoi! Ik ben Joke en ik ben de trotse fotograaf achter Precious People Fotografie. Als mensen mij vragen: “Op welke leeftijd wil je met pensioen?” dan is mijn antwoord: “NOOIT!” Ik hou van mijn werk en kan er al mijn tijd en aandacht in steken omdat ik een heel ruim maandinkomen verdien. Maar dat is niet altijd zo geweest…

Ik begon ooit mijn carrière als (radio- en televisie) journalist, maar schakelde al snel over naar communicatie en marketing. Toen ik begon met fotograferen, was dat in eerste instantie voor ‘erbij’. Ik had namelijk al een marketingbedrijf en nog allerlei dingen die ik tegelijkertijd deed. Ik hield mezelf dus voor dat ik niet fulltime hoefde te fotograferen. Maar eigenlijk was dat een goed excuus om geen keuze te hoeven maken… Tot ik tegen wil en dank voor dit keuze werd gezet en ik wel MOEST kiezen. En toen pas gaf ik toe: eigenlijk zou ik het allerliefste de hele dag alleen nog maar fotograaf zijn.

 

Een ruim maandinkomen

Pas toen ging ik er echt voor. Ik ontwikkelde een duidelijke strategie vanuit relatiemarketing en meteen begonnen de klanten te komen. En inmiddels verdien ik met een paar dagen per week werken een ruim fulltime inkomen en heb ik mijn eigen fotostudio en werkruimte aan huis.  

Ik hou er van om mijn kennis over marketing en online zichtbaarheid te delen met andere fotografen die ook serieus zijn over hun bedrijf maar wel zelf willen werken aan hun onderneming. Ik heb al tientallen fotografen geholpen om ook vol voor hun fotografie business te gaan en er door relatiemarketing ook voor te zorgen dat ze meer dan genoeg klanten hebben. 

Meer omzet, meer zichtbaarheid, maar vooral meer plezier. Want ruim leven van je fotografie, dat is toch wat jij ook wilt? 

Ruim leven van je fotografie

Precious People Fotografie - Joke-06474
Precious People Fotografie - Joke-06467

Mijn passie voor jou

Ik word er enorm blij van om met andere ondernemers te sparren. En dan het liefst met fotografen, want zij hebben dezelfde passie als ik. Ik heb bewondering voor ondernemers die hun bedrijf serieus nemen. Het niet als een hobby of bedrijfje zien maar echt gaan voor hun business en authentiek vanuit relatie business willen binnenhalen. Die ondernemers wil ik graag helpen met mijn expertise. Al tientallen fotografen hebben met mijn trainingen hun omzet verdubbeld en meer, soms zelfs vervijfvoudigd. En bijna 900 fotografen profiteren dagelijks van mijn tips in de community. 

Met mijn grote aanbod in trainingen is er voor iedereen wat bij: een specifieke training voor een klein bedrag of een all – in training voor AL je marketing. Wat heb jij nodig?