Vip coaching

Schop onder je kont

Als jij niet weet waar je mee bezig bent, zal je marketing nooit de effectieve resultaten hebben die je wilt. Het is keihard werken aan iets waar je eigenlijk geen grip op hebt en waarvan de effecten niet te voorspellen zijn. Bovendien heeft jouw bedrijf misschien wel net iets anders nodig dan dat van een andere fotograaf.  En jij blijft maar doen wat je een beetje weet en frustreert je over de weinige klanten.

Niet meer doen! Stop met het aanrommelen ga nu eindelijk eens een plan maken dat echt past bij jou en je klanten. Een plan waarmee je zélf aan de slag kunt, maar waarmee je ook precies weet wat je aan het doen bent. Geen excuses meer, breek door je blokkades heen en laat je helpen met een liefdevolle schop onder je kont en een concreet plan voor jouw bedrijf!

Speciaal v.i.p programma

Elk jaar coach ik een aantal fotografen in een intensief programma. Let op: dit is dus ook alleen maar voor fotografen die hard willen en kunnen werken en open staan voor opbouwende en directe feedback. In dit persoonlijke programma werk ik één op één met je om je marketing als een malle aan de gang te krijgen en direct resultaat te krijgen.

Door middel van 1 op 1 coaching, samenwerken, trainingsdagen, community, online training en meer, krijg jij de maximale input om zelf je bedrijf naar de doorbraak te helpen. De fotografen die ik coach had in vrijwel alle gevallen al tijdens de coaching hun investering weer terugverdiend door de nieuwe klanten en boekingen… 

No more excuses...GO!

No more excuses...GO!

Let me help you

Ik kon binnen een aantal maanden volledig (en ruim) leven van mijn fotografie. Ik had zelfs ook nog tijd om trainingen te schrijven en een extra bedrijf op te zetten. Laat me jou ook helpen om dit te bereiken!

Dit zit erin:

√ elke maand een 1 op 1 coach call/online samenwerksessie

√elke maand online masterclass

√ toegang tot de community De Marketingboosters gedurende je lidmaatschap

√ klanten van mij doorverwezen krijgen naar jou

√ meedraaien met alle actuele programma’s gedurende je lidmaatschap

√ onbeperkt toegang tot alle trainingen in de online leeromgeving

√ toegang voor een live trainingsdag (elk) half jaar

Jouw vragen beantwoord

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA?

Dit programma is voor jou als je professioneel en serieus bezig bent met je fotografie bedrijf. Als je wilt knallen en ruim wilt kunnen leven van je bedrijf. Als je al klanten hebt maar er nog veel meer binnen wilt halen. 


VOOR WIE IS HET NIET?

Als je beginnend fotograaf bent en nog geen klanten hebt, dan raad ik je aan om te beginnen met de marketingstart en de modules. Dit PROgramma is nu nog niet voor jou!

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

Teveel om op te noemen! Dat vertel ik je daarom graag in het gratis matchgesprek. Maar om alvast een paar dingen op te noemen: één op één coaching, toegang tot de online leeromgeving met alle modules, meelopen met 2 bruiloften of fotoshoots, samenwerksessies en nog veel meer. 

WERK IK MET JOU OF MET JE TEAM?

In het PROgramma werk je exclusief met mij als het gaat om de coaching. Voor de administratie zul je mails krijgen van mijn VA, maar verder werk je rechtstreeks met mij.