fbpx

PRO-gramma

Schop onder je kont!

Als jij niet weet waar je mee bezig bent, zal je marketing nooit de effectieve resultaten hebben die je wilt. Het is keihard werken aan iets waar je eigenlijk geen grip op hebt en waarvan de effecten niet te voorspellen zijn. Bovendien heeft jouw bedrijf misschien wel net iets anders nodig dan dat van een andere fotograaf.  En jij blijft maar doen wat je een beetje weet en frustreert je over de weinige klanten.

Niet meer doen! Stop met het aanrommelen ga nu eindelijk eens een plan maken dat echt past bij jou en je klanten. Een plan waarmee je zélf aan de slag kunt, maar waarmee je ook precies weet wat je aan het doen bent. Geen excuses meer, breek door je blokkades heen en laat je helpen met een liefdevolle schop onder je kont en een concreet plan voor jouw bedrijf!

Speciaal PROgramma

Elk jaar nodig ik ik 4 fotografen uit voor mijn speciale PROgramma. In dit persoonlijke programma werk ik één op één met je om je marketing als een malle aan de gang te krijgen en direct resultaat te krijgen. Dit PROgramma is voor jou als je: 

√ serieus wilt gaan groeien met je bedrijf

√ zelf aan de slag wilt met je marketing maar directe en concrete hulp nodig hebt

√ je niet bang bent om tijd en geld te investeren in je marketing

√ je openstaat voor nieuwe wegen en aanpassingen

No more excuses...GO!

I know the feeling

Ik weet waar het over gaat. Als fotograferen ‘erbij’ is, of een uit de hand gelopen hobby. Als je door de enorme concurrentie niet meer weet hoe je op moet vallen. Als je niet meer weet waar je in moet investeren om er ook echt wat uit te halen. Ik heb het allemaal doorleeft. Maar toen ik mijn bedrijf en mijn marketing echt serieus begon te nemen, toen ging het hard! Ik kon binnen een aantal maanden volledig (en ruim) leven van mijn fotografie en had ook nog tijd over om trainingen te schrijven en een extra bedrijf op te zetten. Laat me jou ook helpen om dit te bereiken!

Benieuwd wat het programma inhoudt? Mail me dan met jouw pitch: een bericht over de droom voor je bedrijf. Als ik getriggerd ben krijg je een gratis matchgesprek om te kijken of het klikt!

Jouw vragen beantwoord

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA?

Dit programma is voor jou als je professioneel en serieus bezig bent met je fotografie bedrijf. Als je wilt knallen en ruim wilt kunnen leven van je bedrijf. Als je al klanten hebt maar er nog veel meer binnen wilt halen. 


VOOR WIE IS HET NIET?

Als je beginnend fotograaf bent en nog geen klanten hebt, dan raad ik je aan om te beginnen met de marketingstart en de modules. Dit PROgramma is nu nog niet voor jou!

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

Teveel om op te noemen! Dat vertel ik je daarom graag in het gratis matchgesprek. Maar om alvast een paar dingen op te noemen: één op één coaching, toegang tot de online leeromgeving met alle modules, meelopen met 2 bruiloften of fotoshoots, samenwerksessies en nog veel meer. 

WERK IK MET JOU OF MET JE TEAM?

In het PROgramma werk je exclusief met mij als het gaat om de coaching. Voor de administratie zul je mails krijgen van mijn VA, maar verder werk je rechtstreeks met mij.