Coaching

Waar wacht je nog op

Het is NU de tijd. Je kunt wel weer gaan zitten wachten tot de klanten naar je toekomen, maar dat gaat niet werken. Het is tijd om het lot in eigen hand te nemen en te gaan knallen met je marketing. Om nu echt je energie te gaan steken in zaken die wat opleveren in plaats van het leuren om klanten. Stop met gefrustreerd naar het groene gras van de buren te kijken en laat je helpen! 

Wat past bij jou

Het is heel simpel. Als jij NU aan de slag wilt en van niemand afhankelijk wilt zijn in je succes, dan moet je gewoon instappen in mijn PROgramma. Let op: ik plan dan wel eerst een matchgesprek om te horen of jij het programma wel aan kunt. 

Wil je liever in een groepsprogramma gaan werken aan je marketing? Ook dat kan! 

Pick your favorite

MVF--5

In 10 weken kennis van AL je marketing én meteen praktisch aan de slag gaan? Met een groep samen leren hoe je jouw marketing super effectief inzet? Je hebt nú de kans om in te stappen in het groepsprogramma. Met groepstrainingen en 1 op 1 coaching.

Joke-0138

Wil jij NU direct 1 op 1 gecoacht worden en meteen ALLES wat je leert samen met mij implementeren? Wil je maximaal resultaat uit je marketing? Ga dan voor het V.I.P programma van drie of zes maanden

Reviews van andere fotografen

"Sinds kort zit ik in de community van Joke op Facebook. Superfijne tips en Joke is vooral van het doorpakken, wat superfijn is. Niet "ja maar" maar gewoon doen en vooruit. Ze heeft een Quick scan van mijn Social Media kanalen gedaan. Superfijn als er een frisse blik naar je kanalen kijkt en gelijk met wat verbeterpunten aankomt. Ik ga ermee aan de slag ! Dank je wel Joke."
Marjolijn Maljaars
Maljaars Fotografie
"Super fijne coaching aan het volgen bij Joke. We hebben uitgebreid mijn porfolio besproken waarin mijn sterke en zwakke punten werden benoemd. Gekeken hoe ik mijn stijl nog sterker kan maken en verbeteren. Joke stimuleert en motiveert je om aan te pakken, door te durven en te doen. Nu al super blij met de stappen die ik heb gemaakt. Kortom echt een aanrader
Anita Besselsen
Anita Fotografie
"Onwijs bedankt voor je quickscan. Hier heb ik zeker veel aan gehad en ik ga uiteraard aan de slag met de tips die je me gegeven hebt. Het is altijd goed wanneer er iemand anders met een andere blik naar jouw werk kijkt. Daarnaast ben ik heel blij dat ik in de community zit omdat ik het fijn en leerzaam vindt om met andere fotografen te praten over hetgeen wat je het leukst vindt om te doen en om uiteindelijk nog groter te worden. Nogmaals bedankt!"
Milou Hans
Puuur Moment