FAQ

FAQ - Meest gestelde vragen

Hé, dat ben ik! Joke Troost is mijn naam en ik ben trouw, gezins en newbornfotograaf. Mijn bedrijf heet Precious People Fotografie. Sinds 2019 coach ik ook andere fotografen om hun business effectief te vermarkten. Meer over mij lees je hier

Marketing voor Fotografen is voor jou als je wilt groeien met je bedrijf. Door mijn gevarieerde aanbod heb ik mooie trainingen en coaching voor fotografen in elke fase van hun business. Zo zijn er de Modules als je eens een losse training wilt proberen. De Marketingstart is er voor als je jouw totale marketing goed wilt aanpakken. En wil je meteen keihard knallen met 1 op 1 begeleiding? Dan kun je eens vragen of je in aanmerking komt voor het PRO-gramma

Koop je een online training? Dan krijg je na de betaling meteen toegang. Ga je voor de 1 op 1 coaching, dan neem ik contact met je op om jouw traject helemaal op jouw agenda af te stemmen. De groepsprogramma’s beginnen op vaste data. De nieuwste startdatum vind je op de pagina van de training.

In de meeste gevallen betaal je meteen voor een training en krijgt dan meteen toegang. Ook het groepsprogramma en de 1 op 1 coaching betaal je vooraf, maar je kunt ook een betaling in termijnen aanvragen. Je betaalt dan telkens de termijn aan het begin van de maand.

De online trainingen blijven onbeperkt beschikbaar. Ook als de training geupdate wordt, hou je de toegang. Het groepsprogramma is natuurlijk na 12 weken afgelopen, maar ook daarna hou je toegang tot de online leeromgeving.

In dat geval mag je me altijd even een berichtje sturen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.