fbpx

Marketing Modules

Op welk gebied wil jij je bedrijf versterken? Wordt het tijd voor een echt effectieve website? Wil je nu eindelijk wel eens meer volgers op je social media kanalen of ben je geïnteresseerd in influencer marketing? Met de Marketing Modules selecteer je zélf op welk onderwerp jij je gaat storten!

SPECIFIEK INHOUDELIJK

Elke module is heel specifiek over het onderwerp en is heel inhoudelijk. Zo kun je je echt verder ontwikkelen in dit specifieke thema.

EIGEN TEMPO

Je kunt elke module in je eigen tempo doorlopen. Met theorie, video's, podcasts en opdrachten kun je heerlijk aan de slag.

STAP VOOR STAP

Als je geen tijd/ zin of geld hebt om al je marketing in één keer aan te pakken, kun je deze modules stap voor stap doen.

BETAALBAAR

Omdat ik je graag wil helpen je bedrijf een echte boost te geven, heb ik de modules heel betaalbaar gehouden. Welke kies jij?

BEKIJK DE MODULES HIER ONDER:

Reviews van andere fotografen

"Sinds kort zit ik in de community van Joke op Facebook. Superfijne tips en Joke is vooral van het doorpakken, wat superfijn is. Niet "ja maar" maar gewoon doen en vooruit. Ze heeft een Quick scan van mijn Social Media kanalen gedaan. Superfijn als er een frisse blik naar je kanalen kijkt en gelijk met wat verbeterpunten aankomt. Ik ga ermee aan de slag ! Dank je wel Joke."
Marjolijn Maljaars
Maljaars Fotografie
"Super fijne coaching aan het volgen bij Joke. We hebben uitgebreid mijn porfolio besproken waarin mijn sterke en zwakke punten werden benoemd. Gekeken hoe ik mijn stijl nog sterker kan maken en verbeteren. Joke stimuleert en motiveert je om aan te pakken, door te durven en te doen. Nu al super blij met de stappen die ik heb gemaakt. Kortom echt een aanrader
Anita Besselsen
Anita Fotografie
"Onwijs bedankt voor je quickscan. Hier heb ik zeker veel aan gehad en ik ga uiteraard aan de slag met de tips die je me gegeven hebt. Het is altijd goed wanneer er iemand anders met een andere blik naar jouw werk kijkt. Daarnaast ben ik heel blij dat ik in de community zit omdat ik het fijn en leerzaam vindt om met andere fotografen te praten over hetgeen wat je het leukst vindt om te doen en om uiteindelijk nog groter te worden. Nogmaals bedankt!"
Milou Hans
Puuur Moment