Gratis quickscan

Waar liggen jouw kansen?

In april start ik met een nieuw groepsprogramma: De Marketingboosters. Afgelopen maanden waren er al 11 fotografen die dit programma volgden en er geweldige resultaten mee haalden. 

Wil jij weten of dit programma iets voor jou is? Begin dan eens met de quickscan. Ik beoordeel jouw website, social media kanalen en overall branding en marketing en bekijk heel persoonlijk waar jouw kansen liggen. 

Persoonlijk en direct

Je krijgt van mij geen standaard template of e-bookje met algemeen advies. Ik neem echt de tijd om heel persoonlijk jouw kanalen te bekijken en jou te vertellen waar jij grote kansen laat liggen om nieuwe klanten aan te trekken. Jij vult de quickscan in en ik bel je met het advies!

Let op: deze quickscan is alleen voor jou als je open staat voor feedback en je bereid bent tijd, energie en geld te investeren om je bedrijf te laten groeien. Deze quickscan is alleen voor fotografen die klaar zijn voor hun doorbraak!

 

Ben jij klaar voor je doorbraak?

Vraag jouw gratis quickscan aan

Ontdek waar jouw kansen liggen

Dit is het resultaat

Marjolijn, Nicole, Anita, Susanne, Chantal, Wendy, Marjolijn, Nathalie, Dorieke, Anne-Marie en Wendy. Allemaal fotografen die een paar maanden geleden de stap zetten om te gaan voor knettergoede marketing vanuit relatie. Dit is wat zij schreven:

“Wauw wat een leerzame cursus! Echt mijn hoofd zit helemaal vol van alle info die we krijgen… telkens als ik denk dat ik al een heel eind ben, hebben we weer een groepscall en dan komen er nog meer dingen bij.. 😂😂 heeft daar hier nog iemand “last” van? Joke Troost ik ben in elk geval blij dat ik deze cursus doe! Veel werk maar o zo leerzaam!!”

“Zoooooo herkenbaar, kon echt niet slapen gister haha……had wel de hele nacht achteer mijn imac willen zitten” 

“Wiehoeee gisteren, samen met Joke, de funnel+adv aangezet en nu gewoon al 10 downloads en 1 kennismaking ingepland! En dat in 1 dag! Thanks Joke “