Effectief schrijven

Die VERREKTE teksten overal. You know what I’m talking about right? Per slot van rekening zijn we als fotograaf niet allemaal gezegend met óók nog een gave om te schrijven. En dan kun je het wel uitbesteden, maar vervolgens voelt het weer niet als echt van jou..

In deze training geef ik je ULTRA praktische handvatten bij het schrijven van pakkende, effectieve, triggerende en onderscheidende teksten. Voor je website, social media, flyers en andere communicatie kanalen. 

De training vindt plaats op 6 september of om 10 september om 20:00 via een zoomlink. Take your pick welke datum het beste uitkomt voor jou :D.Schrijf je in via onderstaand formuliertje en je ontvangt de zoomlink vanzelf in je mailbox. 

Let op

Voor je je aanmeldt, vraag jezelf eens af of je er echt bij gaat zijn! Ik wil heeel graag mijn trainingen gratis weg kunnen geven, maar er zijn fotografen die zich stelselmatig aanmelden maar er vervolgens helemaal niet bij zijn. Het zou toch jammer zijn als ik deze trainingen niet meer gratis kan aanbieden?

Marketing door