Wacht nog heel even!

Jij wilt toch ook nu METEEN meer klanten dan je concurrent?? 

Zojuist heb je de eerste stap gezet naar een flinke boost voor jouw bedrijf. Om je nog verder te helpen heb ik een aanbod voor je! 

Je hebt NU de kans om mijn meest recente challenge aan de schaffen: Meer klanten dan je concurrent. In 4 dagen tijd afstand nemen van je concurrent door echt onderscheidend te zijn. Ik geloof dat DIT de basis is om echt succesvol te zijn als fotograaf. 

4 dagen lang een video + werkboek
Normaal €97,- maar nu voor het belachelijke bedrag van maar €27,-!!!

Beslis nu en krijg de challenge meteen in je mailbox. Start NU nog met het succes van jouw fotografiebedrijf

Ik kan er over meepraten

Mijn weg naar succes

Toen ik net begon als fotograaf was ik nog zoekend naar mijn eigen onderscheidend zijn . Ik wist niet precies waarom klanten voor mij zouden moeten kiezen. Toen ik daar mee aan de slag ging, een harde keuze maakte en vol lef mijn marketing ging inzetten op mijn unique sellingpoints, toen zat ik binnen een paar maanden volledig volgeboekt. Wil jij dat ook?

Reviews van andere fotografen

k heb eindelijk helder wat ik wil qua fotografie stijl en bewerking. Ook heb ik mijn doelen voor dit jaar en volgend jaar helder en weet ik welke stappen ik nu moet nemen. Deze week ga ik ermee aan de slag. Eerst materiaal verzamelen, dan brochures maken en dan een funnel gaan opzetten. Hartelijk dank voor je heldere uitleg en inzichten.
Kirsten Mulder
Fotograaf
Hele inspirerende hands on challenge. Weer even lekker wakker geschud en tot actie aangezet. Informatief en leuk om de progress van iedereen te kunnen zien in de Facebook groep en elkaar van feedback te kunnen voorzien
Suzanne Pijnenburg
Fotograaf
Veel nuttige tips en stof tot nadenken. Je denkt; ach dat heb en ken ik al. Maar je gaat op een andere manier naar oa je teksten en foto’s kijken, zodat het een compleet plaatje gaat worden. En daardoor ga ik ‘mijn ideale klant’ aantrekken. Top top top!
Simone Schevers
Fotograaf