Moeiteloos meer omzet binnenhalen als fotograaf, kan dat?

MAN! Wat heb ik al die jaren getrokken aan mijn bedrijf zeg. Ik moest er zoveel energie insteken en had eigenlijk nooit het resultaat dat ik wilde. Super vermoeiend en mega frustrerend. Vooral omdat ik fotografen om mij heen zag bij wie het moeiteloos bleek te gaan… Maar moeiteloos meer omzet binnenhalen als fotograaf, kan dat eigenlijk wel?

Effectieve marketing voor fotografen

Toen ik op een kruispunt kwam te staan en besloot om EINDELIJK mijn marketingkennis ook toe te gaan passen voor mijn eigen bedrijf, toen was het ineens snel voor elkaar. Wat ik al voor tig andere bedrijven had gedaan, maar nooit had durven doen voor mijn bedrijf: effectieve marketing in gaan zetten. Het werkte als een tierelier. En daar zit dus meteen jouw eerste stap. Het achterhalen van jouw blokkades en die doorbreken. Voor mij was het de angst om mijn investering niet meer terug te zien.

Was ik even DOM! Met een beetje investeren haalde ik juist duizenden euro’s winst binnen. Sterker nog: voordat ik mijn marketing op orde had, moest ik knokken voor een paar bruiloften per jaar. Nu haal ik met 1 simpele funnel met gemak 25 bruiloften per jaar binnen en moet ik ook nog heel veel stellen afwijzen.

The big picture

Het is voor mij nooit het doel om ZOVEEL mogelijk klussen binnen te halen. Met 25 bruiloften is het ook echt wel klaar. Wat wel mijn doel is? Ik wil niet hoeven leuren. Ik wil niet keihard werken aan iets dat ik niet leuk vind. Met het extra geld dat ik verdien door meer klanten binnen te halen, kon ik een VA aannemen die mijn administratie doet. Ik kan een schoonmaakster betalen om mijn huis bij de houden (dat vind ik namelijk ook niet leuk 😛 :P) en ik kon een nieuw huis met studio erbij kopen zodat ik niet zoveel meer hoefde te reizen en meer bij mij gezin kon zijn. Dat is the big picture. Genieten van het werk dat ik doe en kunnen gaan voor the big picture. Moeiteloos meer omzet binnenhalen als fotograaf is dus zeker mogelijk!!

Moeiteloos meer omzet binnenhalen als fotograaf, is dat ook jouw droom?

Waar ga jij naar toe? Lukt het jou al om verder te kijken dan volgende maand omdat je weet dat je toch wel genoeg omzet binnenhaalt? Ben jij al zo volgeboekt voor de komende maanden dat je al lang bezig bent met de plannen voor 2020 en 2021? Nee? Dan daag ik je uit! Ga aan de slag! Want wat ik kan, dat kun jij ook.

Begin bij het downloaden van mijn gratis e-book: Boost je Business.

Waarschijnlijk vind je dit ook interessant: