fbpx

De Marketingstart

De marketingstart leert jou alles over de specifieke marketing voor fotografen. Wist je dat die echt anders is dan voor andere bedrijven? Met de marketingstart weet je precies welke kanalen je allemaal in moet zetten en hoe. Wil jij nu ook eindelijk meer klanten, meer omzet en dus meer plezier in je werk? Dan is deze marketingstart precies wat je nodig hebt!

WEBSITE

Wat moet er op je website staan om de juiste doelgroep aan te spreken? Hoe schrijf je de goede teksten, hoe zorg je dat op Google gevonden wordt en hoe zorg je zelf voor een echt mooie site?

SOCIAL MEDIA

Welke social media kanalen zijn voor jouw klanten geschikt? Wat moet je posten en hoe vaak? Hoe krijg je meer volgers, meer likes en meer interactie? En hoe haal je klanten uit je social media?

FUNNEL

Hoe leg je een mailbestand aan via je website? Hoe zorg je dat mensen zich aanmelden voor je mailing en hoe richt je die mailing in? Hoe gebruik je advertenties om aanmeldingen te krijgen?

OFFLINE MARKETING

Wat heb je nodig aan drukwerk, offline netwerken, beurzen evenementen enz? Hoe maak je dit, waar bestel je het en hoe zorg je dat alles bij elkaar klopt?

EN NOG VEEL MEER…

Reviews van andere fotografen

"Sinds kort zit ik in de community van Joke op Facebook. Superfijne tips en Joke is vooral van het doorpakken, wat superfijn is. Niet "ja maar" maar gewoon doen en vooruit. Ze heeft een Quick scan van mijn Social Media kanalen gedaan. Superfijn als er een frisse blik naar je kanalen kijkt en gelijk met wat verbeterpunten aankomt. Ik ga ermee aan de slag ! Dank je wel Joke."
Marjolijn Maljaars
Maljaars Fotografie
"Super fijne coaching aan het volgen bij Joke. We hebben uitgebreid mijn porfolio besproken waarin mijn sterke en zwakke punten werden benoemd. Gekeken hoe ik mijn stijl nog sterker kan maken en verbeteren. Joke stimuleert en motiveert je om aan te pakken, door te durven en te doen. Nu al super blij met de stappen die ik heb gemaakt. Kortom echt een aanrader
Anita Besselsen
Anita Fotografie
"Onwijs bedankt voor je quickscan. Hier heb ik zeker veel aan gehad en ik ga uiteraard aan de slag met de tips die je me gegeven hebt. Het is altijd goed wanneer er iemand anders met een andere blik naar jouw werk kijkt. Daarnaast ben ik heel blij dat ik in de community zit omdat ik het fijn en leerzaam vindt om met andere fotografen te praten over hetgeen wat je het leukst vindt om te doen en om uiteindelijk nog groter te worden. Nogmaals bedankt!"
Milou Hans
Puuur Moment