Groepsprogramma

Zonder moeite volgeboekt

Kijk jij ook wel eens gefrustreerd naar je collega? Die waarschijnlijk niet zo goed is als jij maar wel de ene na de andere kant binnentrekt? Ben jij ook zo moe van het trekken aan je omzet terwijl je eigenlijk gewoon wilt doen waar je goed in bent: fotograferen! Ben jij er ook van overtuigd dat je met je foto’s ontelbaar veel mensen blij kunt maken maar lukt het maar niet om ze te bereiken? 

I know the feeling! Maar toen ik besloot om ervoor te gaan, de goede keuzes te maken en mijn marketing van voren naar achteren goed aan te pakken toen was dat verleden tijd. Inmiddels zit ik zonder moeite volgeboekt, heb ik een studio aan huis een een assistent om de dingen af te handelen waar ik zelf geen zin in heb. Ben jij ook klaar voor die BIG CHANGE?

Stok achter de deur

Ik weet hoe het is om alleen te staan als fotograaf en ondernemer. Je bent een KEIGOEDE fotograaf maar geen marketeer. En je hebt geen team om dat soort dingen voor je op te pakken. 

Ik coach fotografen 1 op 1 in een exclusief traject om dit aan te pakken. Om ze een enorme omzetboost te geven, controle over hun inkomen en een marketing waardoor je niet meer hoeft te trekken aan je klanten. Maar ik kan me voorstellen dat zo’n 1 op 1 traject voor jou (nog) niet haalbaar is. Daarom heb ik een groepsprogramma ontwikkeld waarmee ik jou en nog 14 andere fotografen help in een TOTAAL marketingtraject. Om van voor naar achteren je marketing goed te krijgen, direct meer leads te krijgen en de controle over jouw omzet terug te pakken. Met de groep als stok achter de deur weet jij zeker dat je nu eindelijk de stappen gaat zetten die je nodig hebt!

 

No more excuses...GO!

MVF-
MVF--2
MVF--4
MVF--7
MVF--8
MVF--9

Voor wie is het?

Dit programma is ALLEEN voor fotografen die serious business willen voor hun bedrijf. Die er aan toe zijn om nu concrete stappen te zetten en een stok achter de deur willen. Dit programma is voor jou als je open staat voor duidelijke feedback, je stap voor stap AL jouw marketingkanalen aan wilt pakken en ook nog eens 1 op 1 gecoacht wilt worden. 

Wil jij leren hoe je: 

 • blokkades overwint
 • jouw doelgroep heel strak specificeert
 • jouw homepagina en website knetter effectief inricht 
 • SEO toepast in je teksten
 • jouw social media kanalen sterk inricht
 • een mooie feed krijgt
 • meer volgers, bereik en klanten krijgt met je social media
 • een goede funnel bouwt
 • een effectieve Facebook/Instagram ad maakt
 • offline marketing goed inzet
 • en nog veel meer…

Jouw vragen beantwoord

VOOR WIE IS HET PROGRAMMA?

Dit programma is voor jou als samen met een kleine groep collega fotografen wilt leren hoe je het maximale resultaat kunt halen uit je marketing. Als je wilt groeien en meer omzet wilt halen. Als je meer rust wilt en geen energie meer wilt verspillen aan het trekken aan nieuwe klanten. En als je open staat om te leren, te investeren en jezelf nu echt serieus te gaan nemen.

 

VOOR WIE IS HET NIET?

Als jij niet bereid bent om open en eerlijk naar jezelf te kijken, om te werken AAN je bedrijf en te leren van anderen, dan is dit programma niet voor jou. 

 

 

WAT ZIT ER IN HET PROGRAMMA?

Het programma is GIGA uitgebreid met een 1 op 1 kickstart sessie, een online training van 12 weken (bestaande uit e-learning, video’s podcasts, een werkboek en nog veel meer), groepscalls en een samenwerkdag. Kortom: alles wat je nodig hebt om niet alleen alles te leren maar ook in een lekker ritme te komen om stappen te zetten!

WERK IK MET JOU OF MET JE TEAM?

In het groepsprogramma werk je exclusief met mij als het gaat om de coaching. Voor de administratie zul je mails krijgen van mijn VA, maar verder werk je rechtstreeks met mij. En natuurlijk met de groep collega fotografen die ook ingestapt is in het programma.

KAN IK IN TERMIJNEN BETALEN?

Jazeker! Via deze website kun je meteen bestellen als je het bedrag in 1x wilt betalen. Wil je liever in drie termijnen betalen dan kan dat ook. Stuur dan een mail naar info@preciouspeoplefotografie.nl

VAN WANNEER TOT WANNEER IS HET PROGRAMMA?

We starten op 2 december. Vanaf dat moment gaan de 12 weken in. Je krijgt een bericht om een 1 op 1 kickstart sessie in te plannen en je krijgt een overzicht van de groepscalls. Kun je er op een bepaalde datum niet bij zijn? Niet getreurd, je krijgt een replay van de calls. De samenwerksessie is op 22 februari!