Ik krijg de laatste tijd zoveel vragen over Sprout Studio. Ik snap dat. Het is namelijk een RETE ingewikkeld programma.De afgelopen maanden heb ik me vastgebeten in dit programma omdat ik geloofde dat dit programma me mega veel tijd en geld zou kunnen besparen. En dat doet het! Ik heb Meerdere programma’s opgezegd, krijg makkelijker leads en heb een fijnere workflow. Ook kan ik veel meer automatiseren en hoef ik niet alles meer zelf te doen.Eerlijk is eerlijk, je moet wel even je weg weten in dit programma en wat inside tricks toepassen om hem helemaal passend te maken voor ons Nederlandse stelsel. Maar MAN wat ben ik er blij mee!!Ik heb de afgelopen tijd heel, heel, heel veel vragen gesteld over Sprout en een aantal keren uitgebreid gezoomd met Canada om te zorgen dat ik dit programma maximaal kan gebruiken. Alle tips van Sprout zelf én een aantal van collega fotografen hebben ervoor gezorgd dat ik heel veel tijd en geld bespaar. 

In deze training vertel ik je precies hoe je Sprout inricht!

In een paar dagen tijd posities en zelfs hele pagina’s stijgen in Google. Wist je dat SEO helemaal zo moeilijk niet is? Je moet gewoon even weten wat je moet doen en hoe. En je moet er TIJD voor nemen.

Ik heb berekend dat ik een groep in 4 sessies volledig SEO getraind kan krijgen. En dat is dus precies wat heb gedaan. In deze vierdaagse geef ik elke avond een uitgebreide en stevige training om je precies te vertellen wat je moet doen om hoog te scoren in Google. Ook krijg je van elke avond een handout én een mail met opdrachten en tools om zelf aan de slag te gaan.

Wil jij ook je SEO Heft in eigen hand nemen? Als mijn klanten het kunnen, dan kun jij het ook. Ik ga je precies leren hoe je het doet! Na deze vierdaagse ben jij zélf in staat om jouw website omhoog te laten schieten én ook om dat te checken en bij te houden.

Gefeliciteerd met je nieuwe website!! Doorloop deze modules om jouw website helemaal in jouw stijl te krijgen. Let op: je moet elke stap doorlopen voor je naar de volgende kunt.

Hoera! Je hebt een brochure template van Marketing voor Fotografen gekocht. Super slim, want zo heb je mega snel een prachtige brochure in je eigen stijl. In deze instructie laat ik precies zien hoe je de brochure helemaal eigen maakt en verder aanpast.

Hoera! Je hebt een brochure template van Marketing voor Fotografen gekocht. Super slim, want zo heb je mega snel een prachtige brochure in je eigen stijl. In deze instructie laat ik precies zien hoe je de brochure helemaal eigen maakt en verder aanpast.

Hoera! Je hebt een brochure template van Marketing voor Fotografen gekocht. Super slim, want zo heb je mega snel een prachtige brochure in je eigen stijl. In deze instructie laat ik precies zien hoe je de brochure helemaal eigen maakt en verder aanpast.

YES!! Jouw leven gaat vanaf nu zoveel makkelijker worden 😀

Vanaf nu hoef je content voor je social media niet meer helemaal uit je tenen vandaan te trekken. Laat je inspireren en motiveren om helemaal in de flow aan de slag te gaan. Met de meer dan 400 content ideeën in deze Content Closet speciaal voor fotografen geef je jouw socials een dikke vette boost. Are you ready?

In deze live online training laat ik je precies zien WAT reels zijn, HOE je zelf reels kunt maken en WAAROM het zo goed werkt. Ook geef ik je meteen een boel inspiratie voor originele reels die goed passen bij jouw doelgroep. Ben jij ook toe aan meer bereik op Instagram? Let’s do this!

Kijk jij ook vol frustratie naar collega fotografen die moeiteloos hun jaar volgeboekt krijgen? Dat deed ik ook! Totdat ik stopte met staren naar het gras van de buurvrouw kwam in standje “Gaan met die banaan.” In een paar maanden was ik van 2 bruiloften per jaar naar 15 bruiloften per jaar gegaan. Hoe dan? Ik vertel het je in dit webinar!

In 6 stappen direct meer omzet. In dit webinar vertel ik je mijn verhaal van angst naar succes, neem ik je mee door de stappen die je moet zetten om blokkades te overwinnen en deel ik je mijn 6 successtappen naar direct meer omzet!

Bekijk het webinar hier

Ben jij ook zo zat van het leuren om klanten? Wil jij in 2020 nog een enorme boost zien in je omzet? En heb je nog geen funnel aanstaan? In mijn groepsprogramma “Gaan Met Die Banaan” help ik jou in 12 weken naar direct meer omzet. Met een totale aanpak van je marketing ga jij moeiteloos meer klanten binnen halen. Zelf ervaren? Doe nu de try-out training ‘Funnel Bouwen’. En besluit je na de try-out in te stappen in het groepsprogramma? Dan krijg je jouw investering in de try-out gewoon weer terug!

Hierboven vind je onder het tabje ‘materials’ een selectie opdrachten uit het werkboek. Vul die in en ga zo meteen aan de slag!

Voor iedereen die zegt dat een eigen stijl niet zo heel belangrijk is: ga eens snel in een hoekje zitten! Je eigen stijl is namelijk heel heel HEUL belangrijk. Niet alleen voor de klant, maar ook voor jezelf. In deze training ga ik je daar alles over uitleggen én help ik je om een kick-ass eigen stijl te ontwikkelen.

Daar zit je dan, te steunen en te kreunen en te foeteren want die K(*@&# ads zijn zo ingewikkeld om goed aan te zetten. En dan heb je er eentje aan staan, heb je NUL aanmeldingen…

PRECIES DE GOEDE DOELGROEP

Ha coach! Wil jij meteen nieuwe aanmeldingen voor jouw webinar, wil je veel meer leden voor je Facebookgroep of wil je met een kick-ass weggever jouw mailinglist opbouwen? Dan heb je Facebook ads nodig! Want met Facebook ads kun jij PRECIES die doelgroep bereiken die je nodig hebt. Maar hoe zet je in hemelsnaam een goede ad aan? 

HOOG BEREIK EN VEEL DOORKLIKS

In deze training help ik je stap voor stap om een mega effectieve advertentie te maken waarmee je hoog bereik en veel doorkliks gaat genereren. Ik help je met het uitdenken van een strategie, laat je met schermvideo’s precies zien waar je op moet klikken en doorloop met jou de statistieken en eventuele problemen waar je tegenaan kunt lopen. En het leuke is: je kunt deze ad meteen ook op Instagram laten draaien. Win-Win!

Ben jij klaar om te gaan starten?

Je doet mee met de Marketingboosters dus ik ga er voor het gemak maar even van uit dat je aan de slag wilt! Whoop whoop, let’s do this!

Ben je beginnend ondernemer? Of ben je het na zoveel tijd juist zat om het steeds maar van je eigen netwerk te moeten hebben? Wil je groeien met je bedrijf zodat je eventuele andere werkzaamheden kunt stoppen? Wil je ruim verdienen, een goede omzet halen, 3x per jaar op vakantie en genoeg geld hebben om allerlei leuke dingen te doen? Hoe het is ook is, ik ben blij dat je deze Marketingstart neemt als basis. Ik wilde dat ik deze module had gehad toen ik zelf startte als fotograaf…

Hierboven vind je onder het tabje ‘materials’ het werkboek voor De Marketingstart. Let’s begin!